Ugodneje

Obutev Planika

Možnosti plačila 

PLAČILO PO PREDRAČUNU (AVANS) / Bančno nakazilo:

Plačilo po predračunu priporočamo vsem, ki uporabljajo storitve spletnega bančništva, saj se tako izognejo provizijam, ki jih zaračunajo banke in pošta, storitev je enostavna, hitro opravljeena in posvem varna - plačilo izvedete preko svoje spletne banke (ali fizično v enoti banke) na podlagi predračuna, ki ga prejmete po elektronski pošti. Naročeno odpremimo takoj, ko prejmemo plačilo. Pri dostavi ne nastanejo nikakršni dodatni stroški. 

Ta opcija je namenjena tako pravnim kot tudi fizičnim osebam, ki naročijo blago preko spletne trgovine www.romi.si. Predračun Vam pošljemo po e-pošti na naslov, ki ste ga ob Vašem naročilu navedli, lahko pa Vam ga posredujemo tudi preko telefaksa, pri čemer je ob naročilu potrebno navesti številko le-tega. Predračun prejmete v roku 48 ur oziroma dveh delovnih dni. Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku.

  

PLAČILO PO POVZETJU:

V kolikor želite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob prevzemu, je možno le plačilo z gotovino. Pri plačilu ob dostavi Pošta zaračuna prvizijo za nakazilo (po ceniku Pošte Slovenije).


Primerjaj
Nadaljuj z nakupovanjem Primarjaj

je bil dodan na vaš spisek želja.

Nadaljuj z nakupovanjem Moji spiski želja